luni, 10 martie 2008

si dupa moarte?!

Ok,deci fara introducere...CE NAIBA SE INTAMPLA DUPA MOARTE?nush..ma framanta chestia asta...si nu numai pe mine.Totzi suntem curiosi!si daca nu ati fost curiosi,cititzi acum subiectul asta SI VETZI FI CURIOSHI!NA-VA!Multzi vin la noi cu tot felul de raspunsuri (desi nu punem intrebari)ca se intampla x,y, dar TOT NU AJUNGEM LA NICI O CONCLUZIE!!!e enervant!Prea multe optziuni!!De ce exista ortodoxia?de ce exista pocaintza??de ce exista sambatari,Iehova,Budda,Dracu?????tot nu se ajunge nicaieri!toate religiile astea cretine ne intorc practic unu impotriva celuilalt.Ne grupeaza ca pe animale la naiba!(dar fatza de animale,noi avem voie sa ne alegem grupul).Multzi suntem nelamuritzi,nu stim la ce religie sa ne botezam.Nu suntem siguri care e cea corecta,e ca la VREI SA FI MILIARDAR dar ai mult mai multe optziuni,asa ca e mult mai greu sa ajungi la cea buna.Si intr-un final ai ales religia "X" si esti de acord ca a existat Iisus,si ca a murit in x,y conditzii.Astfel,botezat la religia "X",afli multe de trecut,si afli si cum o sa mori,si unde te repartizeaza dupa(cica).Dar sincer,asa nu-si au rostul religiile,botezurile si etc...caci intr-un final,totzi dam coltzu',si nu vom afla niciodata ce se intampla dupa moarte..Pur si simplu..hai sa fim mai buni...[yeah right!]

(si nu mai taiatzi brazi la Craciun,pt ca o sa ramanem fara oxigen si asa o sa murim totzi!)

Un comentariu:

Anonim spunea...

Ai un blog lovely.

"ce se intampla dupa moarte"...who the fuck cares.
Pierzi prea mult timp...si evident nu ai mult timp. Fii naiva (o naivitate de camelon cinstit) pentru ca in naivitate timpul nu are sistem de referinta.
(si nu nu e o directiva de la guvern...ci e un raspuns de providenta cazut din buzunar).

A reactiona virulent(imi place posirca ta de limbaj) la babalaci care tricoteaza barfe la sindrofii nu e asa de incantator cat a le lua respiratia cu sarm.

Cat despre moarte ... ia-te dupa Levinas: ideea de a trai e in celalalt. (oarecum o adaptare la "infernul sunt ceilalti", dar si paradisul tot ceilalti sunt - fara reactiuni pioase si bisericesti).
Singurul avantaj al vietii in fata mortii e tocmai incertitudinea...e tocmai faptul ca dai tarcoale la a nu avea habar.

Ca aduci aminte de muie, futere de cap si alti "struguri acri"...n-are nimic (e chiar intrigant ...dar nu e intrigantul suprem)...dar ideea...IDEEA e sa o faci firesc adica ...cu sarm.
:)