joi, 8 mai 2008

titlu pt cei bogatzi

-Ce fain e tot! iupiii!!
-Ooohh! fuck off! fain pe naiba!
De mic copil,de cand tu te-ai nascut(pe tine te,pe mine ma m),ai avut tot ce tzi-ai dorit.Te-ai nascut,ai avut cei mai ok doctori,cele mai bune ingrijiri,cele mai scumpe scutece care tzi se schimbau si daca erau curate.Treptat cresteai(evident).Tzi se oferea tot pe tava in momentul in care plangeai si strigai ca vrei lopata lu' copilul de langa.Ai facut meditatzii la toate materiile din clasa intai.Ai fost in toate excursiile,si ai cumparat toate revistele la geografie(bravo!ai 10).Ai luat nota mare la capacitate,desi de la atatea meditatzii nu s-a prins nimik de tine,dar important e ca profesorii au cadouri faine.Ai intrat intr-un liceu bun.La balul bobocilor ai luat cel mai mare premiu desi aratzi ingrozitor,si ce-ai mai plans ca dupa bal,la discoteca , X nu s-a cuplat cu tine[dar lasa ca daca vorbesti cu tata poate tzi-l cumpara(ha ha ha!)].Nu s-a putut,ai trecut peste.
Ai fost shmecheria scolii,nimeni nu-tzi avea treaba,te durea la banana.Ai luat bacu cu nota maxima(au contribuit parintzii) si ma mir ca nu ai plans ca vrei mai mult de 10.Acuma..dupa toate astea esti bine mersi,inafara faptului ca esti o persoana deprimata din mai multe cauze.Te intrebi de ce multzi se feresc de tine,iar cei care ii ai in jur,te vor doar ca sa ii scotzi in orash si cand ai o problema nu e nimeni.Foarte plina de tine cand esti intre amici si fara de tine cand esti in dureri,acasa si e pustiu.Stai si plangi,manca-tzi sentimentele.Important e ca ai bani.Sau?!

Un comentariu:

Anonim spunea...

god your good.

uite ca-s logoreic nu pot sa ma (ab)tin:

titlu pentru cei bogati...

vorba lu' TUPAC: "I want that wealthy people to live a week of poverty and the and the poor ones a week of luxury...and so on...but they don't give a fuck".

vorba experientzilor: "raspunsul a 99 de intrebari din o suta sunt banii sau o forma incuscrita a lor"
the nice thing is to find the one.."the sweet prince"

si... DA, banii iti dau placebo efectul...dar cel mai grav e ca te vindeca de lucrurile importante...ti le imunizeaza.
oricum devii imun mai la toate...devii imun la cum arati...la drame...la parul ud de la ploaie...la faptul ca ti/mi se tocesc dintii.

Nu devii imun insa in a beautiful thing called Love, but what is to love...o gargarita infundata in nas:). aaa...si mai e o smth. nice sa gresesti in senzatii...e dopamina curata.

Pentru ca absolut totul e o problema de timpi. Intrucat ...cazi in cur pentru ca te impiedici sau esti prea mic...iti spurci gura pentru ca esti nervos (la un MOMENT dat)...salivezi la savarine pentru ca te vrei indopat/a cu frisca.

Bogatia e la un moment dat chiar daca esti bogat toata viata.

Nefiind bogat ...si devenind unul (dar fara a fi castigat la loto sau mai stiu eu ce)..its sweet...not for payback ..cu pentru ca bei un pahar cu apa minerala si DA poti sa-ti iei un vin frantuzesc si sa faci sprit...cum facea unchiul tau care bea negalgait..ci gustand.

Banii pana la urma ajung sa puta(banii put boei Vespasiane)...asa ca faceti cum fac eu...cheltui tot in prima saptamana...apoi dau sa supravietuiesc fara bilet de RATB (si fara bani de a cupara unul)... fara hartie igienica (dar am colectia de dilema veche)...fara posibilitaturi de a te duce la TNB in sala mare, multumindu-te cu milogeala de la un alt teatru la care intri pa gratis (tre sa-ti iei haine mai jerpelite...dar doar pe astea le ai pentru ca n-ai bani pentru detergent...si sapunul nivea e pe terminate...adica iti pasa mai mult de fetisoara ta decat de sosete) .

In pofida la tot ce-am zis langa apare..se petrece CEVA-ul ...nici nu-ti dai seama ca tu il petreci..il fabrici din nestiinta..involuntar. ("stateam la fereasta si asteptat sa se/mi intample ceva...nici macar nu ploua" - e cel mai urat lucru cu putinta cu exceptia faptului sa mananci singur intr-o zi de primavara ce nu se mai termina:)

Intotdeuna imi aduc aminte de ce mi-a zis taicamiu: "traieste lucrurile in toata puterea, frecventa si pasiunea lor...si o sa vina si banii..si femeile si tot".

Plus ca hopamiticii cu bani sunt asa ...dar asa de neinteresanti...incat imi vine sa le dau un sut in cur si sa-i mut pe celalalt trotuar...eh n-o sa fac asta ...o sa le pun margarina pe sapca aia galbena...ca na... E-u la E-ri trage...(mama lor...adultera)

just smile and wave...vorba pinguinului.

Am cazut de acord acum cateva luni sa nu mai spun "bani"..sa le zic lovele...insa atunci cand scriu seamana prea mult cu "love-le" :)